Verhoilu ja Sisustus Lehto Oy


Autovarustelut , Bussimuutostyö , huoltoautot , Erikoisautot

Valmistamme turvallisia, tehokkaita ja ammattikäyttöön suunniteltuja sisustus- ja verhoiluratkaisuja mahdollisimman edullisesti. Valmistamme tyylikkäät ja toimivat tila-auton sisustukset ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Käytämme valmistuksessa vain laatu- ja turvallisuusstandardit omaavia materiaaleja ja komponentteja. Olemme Modulsystem-huoltoautokalusteiden virallinen jälleenmyyjä.

Kuulumme Autonvalmistajien yhdistykseen: AVY: ry.

Yritys sijaitsee Juvanmalmilla hyvien kulkuyhteyksien päässä

Vuonna 1988 28.03 alkoi toiminta Vantaan Myllyniityntiellä. Toiminnan alusta alkaen mukana ovat olleet Jarmo ja Kari Lehto, sekä Hannu Karivesi , kolmantena osakkaana. Keväällä -96 muutettiin väljempiin tiloihin nykyiseen osoitteeseen Vanha Nurmijärventie 83 ovi 7. Nimistölautakunnan päätöksellä 01.12.2014 Kyseisen osoitteen uusi osoite on Vantaanpuistontie 29.  Helmikuussa 30vuoden yrittämisen jälkeen omistuspohjamuutoksella yrityksen osoitteeksi tulee Läntinen teollisuuskatu 24b. Espoon Juvanmalmilla.

 

 

Yhteystiedot:

Verhoilu ja Sisustus Lehto Oy 
 


 
puh 09 8785442 

kari.lehto@verhoilujasisustuslehto.com  
  
myynti@verhoilujasisustuslehto.com

logo-avy.gif
Autonvalmistajien yhdistys Avy97 on aktiivinen yhdistys, jonka tavoitteena on parantaa autonsisustajien ja korinra-kentajien toimintaedellytyksiä asiakkaan parhaaksi.